Saken blir oppdatert.

Ti år etter at Netlife åpnet sitt bergenskontor, bytter byrået navn fra Netlife Bergen til Tre. Samtidig øker Try sin eierandel og Tre blir nå et datterbyrå av Try Dig.

- Vi skal fortsette å være det beste alternativet for design og brukeropplevelser i Bergen. Ettersom årene har gått har vi fått en posisjon som et brukerorientert, jordnært byrå med hjerte for teknologi og design. Dette gleder vi oss til å bygge videre på, sier daglig leder i Tre, Anna Torgersen, i en pressemelding.

Try kom inn på eiersiden i Netlife Bergen i 2021. I 2022 ble de største eier med en andel på 51 prosent. Nå har de kjøpt seg opp til 70 prosent, mens Netlife Design har 30 prosent.

- Det har lenge vært et ønske for oss å øke kapasitet på Vestlandet, og vi har store ambisjoner for hva  vi skal få til fremover. Vi har stor tro på dette markedet, og merker basert på etterspørselen at det er mange spennende oppdrag fra ambisiøse selskaper. Tilgang på talenter i bergensområdet er også  stor, som så klart er et pluss. Try sammen med Tre har nå et stort og kraftfullt miljø på teknologi og design som kan ta opp kampen med de største aktørene om spennende oppdrag, sier daglig leder i Try Dig, Emilie Nøss Wangen.

Tidligere daglig leder i Netlife Bergen, Øyvind Storli Hoel, er kjøpt ut av selskapet. Han har tidligere hatt en eierandel på ti prosent. Det samme er Camilla Ådland Jensen, som har hatt en andel på fem prosent.

- Vår egen merkevare
Anna Torgersen tok over jobben som daglig leder etter Hoel 1. januar i år. Hun forteller at de skilles med Netlife Design som gode venner når de nå blir et datterselskap av Try Dig i stedet.

- Nå får vi full autonomi over vår egen merkevare på vestlandsmarkedet og vi kan fremstå tydeligere og bygge videre på at vi er best på design og brukeropplevelser her i byen, sier hun til Kampanje.

- Tre er bare én bokstav unna Try. Er det den veien det går?

- Tre-navnet henger godt sammen med lokalene vi er i og historien, ambisjonene og verdiene våre. Det er fint at vi er et datterselskap av Try, men vi er vår egen merkevare. 

Har nedbemannet
Navneendringen medfører ingen store endringer i tilbudet til markedet, ifølge Torgersen.

- Vi skal fortsette som før og være best på digitale brukeropplevelser.

- Hva betyr det at dere nå blir et datterselskap av Try Dig?

- Det gjør at vi sammen med Try Dig kan tilby breddetjenester som e-handel, som Try Dig er veldig gode på.

Tre teller 20 ansatte og deler lokaler med to ansatte fra Try Dig i Bergen.

- Det betyr at dere har nedbemannet med noen ansatte?

- Ja, i likhet med alle andre i vår bransje har vi opplevd nedgangstider.