Kampanje har flere ulike produkter vi tilbyr våre kunder. Klikk deg gjennom de ulike produktene våre for informasjon om hvert enkelt produkt i menyen under.

Målgruppe

Kampanje er Norges ledende og eneste mediehus for hele media- og kommunikasjonsbransjen. De over 100 000 unike leserne våre hver uke består stort sett av ledere og beslutningstakere innen medier, kommunikasjon, PR, reklame, markedsføring og teknologi, men også spesialister og rådgivere. Leserne våre er både annonsører og ansatte i byråer.

Les mer

Stillinger

Hver uke er nærmere 100.000 media, pr- og kommunikasjonsfolk innom Kampanje.com for å oppdatere seg på de viktigste nyhetene i bransjen. Noen er aktivt på jakt etter nye muligheter i dag, mens andre kan bli fristet av drømmejobben dersom den dukker opp foran dem. Fellesnevneren er uansett at våre lesere besitter erfaring og kompetanse som er relevant for deg. Kampanje tilbyr derfor annonsering av ledige stillinger både på Kampanje.com, i våre nyhetsbrev, i sosiale medier og gjennom bannere.

Les mer om stillingspakkene våre.

Annonseprodukter

Med annonser i Kampanje treffer du beslutningstakerne innenfor markedsføring, kommunikasjon, teknologi og medier. Som Norges ledende mediekanal på disse områdene, kan vi tilby en spisset målgruppe til våre annonsører. Vi tilbyr annonsepakker med én eller flere bannere både på web og i nyhetsbrev, og bannerne er tilpasset både desktop, mobil og nettbrett.

Les mer om annonseproduktene våre.

Branded Content

Ved å publisere gode og innsiktsfulle artikler som engasjerer målgruppen på Kampanje.com, får du frem kunnskapen og kompetansen din bedrift besitter. Dette skaper oppmerksomhet rundt merkevaren deres ved at vi sørger for at ditt innhold treffer den riktige målgruppen. Så lenge innholdet er riktig og godt, opplever vi at disse artiklene oppnår særdeles gode resultater.

Les mer om Branded Content-produktet vårt.

Byråguiden

Byråguiden er en oversikt og et digitalt showroom for en rekke byråer innen reklame, PR, kommunikasjon, design og teknologi. Byråene som er med i Byråguiden får en egen side på Kampanje.com hvor de selv oppdaterer innholdet og legger ut innhold som skaper profilering for deres byrå.

Les mer om Byråguiden-produktet vårt.

Sponsorpakker

Kampanje arrangerer hvert år noen av de mest etablerte, respekterte og markedsledende konferansene i medie- og kommunikasjonsbransjen. Gjennom en sponsorpakke kan ditt selskap få nytte av profileringen vi skaper på web, nyhetsbrev, sosiale medier og selve konferansen.

Les mer om sponsorpakkene våre.