Dette er to gode bevis på at kraften i JCP-huset gir resultater. Prosjektene er veldig ulike, men begge er et resultat av en sterk idé som tas ut både i reklame, PR og det fysiske møte med målgruppen, sier byråleder i JCP PRAD Lars Eia Kirkholm i en pressemelding.

I «Diversitet, Equity and Inclusion» kunne byrået juble over gull for «Kom som du er»-kampanjen for DNB. 

– Vi er veldig stolte av «Kom som du er», som oppfordret hele Oslo til å gå i Pride-paraden og feire kjærligheten og seg selv. «Kom som du er» er et ekstremt viktig budskap, og det var utrolig gøy å se at så mange engasjerte seg og gikk i paraden, sier kreatørene bak kampanjen, Helge Svendsen og Øivind Kristiansen. 

Plass på premiehyllen får også sølvet i kategorien «Automotive» for kampanjen «Norges lengste sommerferie» for Bosch eBike Systems. 

Sommeren 2023 sendte JCP PRAD og Bosch eBike Systems paret Mo og Kristel fra Nordkapp til Lindesnes på elsykkel. Også her er det kreatørduoen Helge og Øivind som står bak

– Kampanjen ga gode PR-resultater langs hele norskekysten, og det er veldig moro at den nå også får internasjonal anerkjennelse. Å skape presseoppmerksomhet for en elsykkelmotorprodusent er ikke det enkleste, men «Norges lengste sommerferie» var både gøy å gjennomføre og en effektiv strategi for å sikre lokal oppmerksomhet, sier Svendsen og Kristiansen.