Columbus er en global konsulent- og IT organisasjon med over 1600 ansatte over hele verden. Nå vil det norske kontoret forsterker sin posisjon innen netthandel og digitale kundeopplevelser med Ole Johan Lindøe som leder for digital commerce. Det melder Columbus i en pressemelding.

- Med Ole Johan Lindøe ved roret, er vi rustet til å ta våre digitale kundeopplevelser og e-handelsinitiativer til nye høyder, sier Erling Schjetne, administrerende direktør i Columbus Norge.

Lindøe har hatt posisjoner som digital- og e-handelsdirektør i blant annet Elkjøp, Felleskjøpet og SAS. Før han kom til Columbus jobbet han som markedsdirektør i AutoStore. 

Nå går hn fra stillingen som strategisk rådgiver globalt i selskapet, til å lede Columbus Commerce Norge.

- Hans bakgrunn fra å utvikle og lede e-handel og omnichannel-initiativer for ledende norske og internasjonale selskaper, gir ham en unik innsikt i bransjen og kunnskap om virksomheters forretningsutfordringer i en digital transformasjon, legger han til.

Lindøe selv forteller at de går inn for å være partnere for Norges mest ambisiøse bedrifter i utvikling og skalering av e-handel og omnichannel-løninger.

- Vårt mål er å befeste vår ledende stilling innen digital handel i Norge ved å være gode rådgivere og levere bransjeledende løsninger, sier Lindøe.

Han fortsetter:

- Global konkurranse, økt bransjeglidning og endrede handelsmønster er har endret konkurransesituasjonen dramatisk. Vi ser fortsatt vekst i netthandelen, men mer prisbevisste forbrukere krever både gode, sømløse kundeopplevelser og konkurransedyktige priser. Her skal vi hjelpe norske virksomheter å skalere for vekst.