Kommunikasjonsbyrået Anti, som nylig leverte en spektakulær reklamekampanje for Aker med Chuck Norris i hovedrollen, rigger seg for enda flere kundeoppdrag med ansettelsen av to nye rådgivere.

- Vi har fantastisk spennende kunder som er godt fornøyd med vårt tverrfaglige samarbeide. Når både eksisterende og nye kunder ønsker flere leveranser så må vi vokse. Vi har allerede rekruttert over tyve medarbeidere siste året, og vi er derfor utrolig glade for å få med oss to så skarpe hoder som dette, sier lederduoen i Anti, Kristin Grimstad og Kenneth Pedersen, i en pressemelding.

Hanne Dillan kommer fra stillingen som midlertidig sjef i designbyrået Scandinavian Design Group. 

- SDG er et byrå fullt av sterke strateger og designere og jeg har hatt stort utbytte av å jobbe med så fine og dyktige folk. Det siste halvåret var det naturlig nok mest fokus på ledelse og videreutvikling av byrået. Jeg er stolt av å ha bidratt til stabilitet og ny retning, men det har hele tiden vært meningen at byrået skulle hente inn en ekstern byråleder, sier Hanne Dillan.

Hun har vært kundedirektør i SDG, men tok ledelsen da Anne Marie Brady sluttet i byrået tidligere i år. Nå har Silje M. Storhaug tatt over sjefsjobben.

Les også: Dramatisk år for SDG - har mistet sjefen, en tredjedel av omsetningen og nesten hele egenkapitalen

- Samtidig vokste behovet for å dypdykke ned i faget igjen og være hands on med kundene. Og da ble veien videre egentlig ganske åpenbar da sjansen kom. Anti er en fascinerende og sterk merkevare som jeg må innrømme at jeg var nysgjerrig på. Her er det utrolig mange dedikerte og kreative fagfolk som greier kunststykket å bygge tverrfaglig bro fra strategi over til engasjerende design og kommunikasjon. Og en siste ting – som trumfer det meste – Kristin og Kenneth lovet meg at det var bare hyggelige folk her. Og det stemmer, avslutter hun.

Magnus Flø kommer fra en stilling som strategisk planner i Tante Randi Reklamebyrå.

- Jeg har alltid sett på Anti som et litt mystisk byrå. Et byrå jeg aldri har klart å la være å følge fordi de jevnt og trutt har dyttet på grenser og servert arbeider på veldig høyt nivå. Bak arbeider på det nivået ligger det jo gjerne strategi på høyt nivå, så jeg har jo tenkt at noe av hemmeligheten lå der. Nå som jeg har kommet på innsiden begynner jeg å forstå hva hemmelighet virkelig er. Jeg lurer på om hemmeligheten er at det ikke er noen hemmelighet. Det er bare veldig mange sjukt bra og sjukt flinke folk på ett sted som jobber sammen for ett mål: hele tiden servere arbeider på høyt nivå.

Anti jobber med kunder som Aker, Coop, TV 2, NRK, DNB, Posten, Aize, Infinitum, Forskningsrådet og NAF.