Tisligere i sommer ble det kjent at administrerende direktør Thor Gjermund Eriksen har sagt opp sin stilling i Norsk Tipping for å bli administrerende direktør i Bane NOR. Eriksen har sin siste dag i Norsk Tipping 31. august, og med det har styret konstituert Tonje Sagstuen som administrerende direktør fra 1 september. Hun jobber i dag som direktør for avdelingen Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon, og har sittet i selskapets ledergruppe siden 2014.

Styreleder i Norsk Tipping, Sylvia Brustad er glad for at Sagstuen takket ja til å lede selskapet frem til de får på plass en ny direktør. 

- Prosessen med å ansette Thor Gjermund Eriksens etterfølger er i gang. Vi skal ha en grundig prosess og bruke den tiden som er nødvendig for å skaffe selskapet en god sjef. Jeg er glad for at Tonje har sagt ja til å lede selskapet i tiden fram til ny administrerende direktør kan overta, sier hun i en pressemelding.