Fredag var det finale for den andre sesongen av «Forræder», der Aslak Maurstad vant spillet etter en finalethriller. Nå er det klart at det blir en ny sesong av seersuksessen til høsten på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Her er de 22 spillerne som er klare for den tredje sesongen av «Forræder»: Kunstneren Bjørg Thorhallsdottir, rådgiver og programleder Carina Olset, artist og tiktoker David Mokel, programleder Desta Marie Beeder, kriminaltekniker Eva B. Ragde, langrennsløper Even Northug, skuespiller Fridtjov Såheim, tidligere fotballspiller Frode Grodås, programleder Jon Martin Henriksen, eiendomsmegler Karianne Amlie, tidligere håndballspiller Kjersti Grini, komiker og skuespiller Marlene Stavrum, programleder Marte Bratberg, radio programleder Michael Andreassen, bryter Morten Thoresen, skuespiller Nils Jørgen Kaalstad, influenser Oscar Westerlin, artist Petter «Katastrofe» Kristiansen, kjernefysiker Sunniva Rose, radiovert Tamanna Agnihotri, forfatter Tom Egeland og klovnen Viggo Venn

Disse 22 spillerne vil sjekke inn på Midtåsen i Sandefjord, hvor de skal de fullføre en rekke oppdrag og utfordringer sammen for å samle sølv til den store premien. Kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å være forrædere, og spillet med å villede og eliminere de lojale er dermed i gang. Men hvor tidlig klarer de lojale å mistenke og forvise en forræder? Og hvem står igjen som vinner til slutt – de lojale eller forræderne?

Spillmester Mads Hansen er veldig fornøyd med sesongens spillere.

– Jeg er selvsagt inhabil, men rent objektivt sett lurer jeg oppriktig på om dette kan være den beste casten i norsk realityhistorie. Det er folk som man er nysgjerrig på, og som man ikke har sett i reality tidligere. Og ikke minst, det er en gjeng som leverer ekstremt bra TV, sier han i en pressemelding. 

Den første og andre sesongen av «Forræder» har vært en stor suksess og 500.000 seere har fulgt den andre sesongen av «Forræder» på TV 2 Play. Pressejef i TV 2, Jan-Petter Dahl, er godt fornøyd med suksessen.

- Det forteller oss at seerne finner frem til innholdet de ønsker å se, sier han og lover at den tredje sesongen av serien vil by på nye overraskelser og utfordringer.

- Og selvsagt blir det nye tvister og alle spillerne settes på nye prøver. Vi gleder oss til å se denne fantastiske gjengen spille «Forræder» til høsten.