Coop Mega har byttet ut den klassiske historiefortellingen med sang i årets julekampanje. Målet er å stå ut i årets viktigste sesong for dagligvarekjeden.

- Det er hard konkurranse om kundene i jula, og allerede stressede nordmenn bombarderes av budskap. At vi er mindre enn de store lavpriskjedene tvinger oss til å tenke annerledes. Derfor skal vi i år gi hele Norge «Coop Mega på hjernen», sier markedssjef Tina Weiby.

De har tatt utgangspunkt i Coop Mega-jingelen, som i denne kampanjen løftes til nye høyder av koret Vox Humana.

- Vår aller sterkeste merkemarkør er Coop Mega-jingelen. Den skal vi bruke for alt det er verdt, og gjøre det lettere for matglade nordmenn å tenke på oss når de skal handle inn til jul, sier Weiby.

Reklamebyrået Anti, som står bak kampanjen, har stor tro på strategien.

- Jingelen har en allerede høy nynnefaktor, som jeg tror vi har overgått i denne versjonen. Selv etter å ha hørt den hundre ganger, sitter fortsatt gåsehuden løst. Det er det perfekte lydbilde til å hylle årets viktigste måltid, sier leder for reklame i Anti, Torstein Drogseth.

Kampanjen skal vises på TV, nett, sosiale medier, print og utendørs. I tillegg lages det egne karaokeversjoner for TikTok og Snapchat. 

Filmen er regissert av Sander Dahl i Tangrystan.