8. juni går startskuddet for «Dusørjegerne – jakten på gullkofferten» på TV 2 Play. Dette er en realitykonkurranse hvor trioen Victor Sotberg, Christopher Robin Omdahl og Robin Hofset reiser Europa rundt og konkurrerer mot nye kjendisduoer.

– Det å få lage og skape en ellevill serie som «Dusørjegerne» gjør jo at jeg føler meg veldig heldig. Dette er drømmejobben, fortsetter Sotberg.

Hver episode starter med at en kjendisduo får utdelt en gullkoffert som inneholder 10.000 kroner, før de legger ut på flukt. De får et forsprant på 15 minutter før dusørjegerne skal forsøke å finne dem i løpet av tre timer.

- Kjendisduoene vi jaktet på følte nok at det være nervepirrende å løpe rundt, med noen som jakter på dem. De aner jo ikke hvor vi er, så de må se seg rundt hvert hjørne. I tillegg er dette helt nye land for dem – og annerledes enn Norge – så de er jo ikke på hjemmebane heller, sier Robin Hofset.

Parene er som deltar er Tarjei Svalastog og Jennie Sofie Lie Pickl i Roma, Abubakar Hussain og Mayoo Indiran i Athen, og Jonas Lihaug og Sander «Randulle» Dale i Lisboa.