11. november er «Maskorama» tilbake på NRK. Denne gangen er det ikke bare kjendisene bak maskene som er nye. Det er også to tredjedeler av panelet som skal gjette seg frem til hvem de er.

Robert Stoltenberg og Tete Lidbom erstatter Jan Thomas og Nicolay Ramm, som begge har sluttet i programmet.

- Dette gleder jeg meg skikkelig til. Jeg tror faktisk at det bor en liten Lilli Bendriss i meg, så jeg skal bruke mine overnaturlige evner til å finne ut av hvem som er bak maskene. Tenk at jeg får lov til å sitte i panelet i et av de mest sette underholdningsprogrammene i Norge, sier Stoltenberg i en pressemelding.

Tete Lidbom er mest kjent som P3-programleder.

- Jeg var helt i ekstase da jeg ble spurt, for jeg synes helt oppriktig at dette er en drømmejobb. Jeg kommer til å gå knallhard ut på gjettingen. Hvis jeg bommer skikkelig, så får jeg heller komme med et nytt skudd og satse på at det blir treff. En klassisk fotballstil. Jeg vil tro at jeg er jokeren i panelet, sier Lidbom.

De slår følge med Marion Ravn, som i likhet med programleder Silje Nordnes har vært med siden starten.

- Vi kan nesten ikke vente med å få Marion, Robert og Tete på plass i stolene. De har til felles at de elsker Maskorama og er folk du får skikkelig lyst til å henge med på lørdagskvelden. I tillegg utfyller de hverandre ganske godt på detektivkompetansen, sier Jan Egil Ådland, prosjektredaktør i NRK.