Flere profilerte programledere og nyhetsankere har valgt å ta sluttpakke i TV 2. I dag skriver mediehuset selv at Marte Lundgaard er blant dem som forsvinner fra skjermen i forbindelse med nedbemanningen. Hun har jobbet i kanalen i 16 år.

- Det gjør vondt. De siste ukene har vært lange og jeg har gått mange runder med meg selv. Til slutt har jeg kommet frem til at det er riktig for meg å gå videre nå og søke nye utfordringer i arbeidslivet, sier Lundgaard til TV 2.

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække sier det er trist at Lundgaard slutter.

- Marte er en dyktig og kjent profil for våre seere på TV 2 Nyheter. Jeg synes det er trist at en god kollega forlater oss etter mange år i TV 2. Jeg ønsker henne lykke til videre, sier Solbrække.

I midten av november ble det kjent at mellom 45 og 50 TV 2-ansatte må gå for at mediehuset skal komme i mål med kuttet på 400 millioner kroner. I den forbindelse har alle ansatte fått tilbud om sluttpakke, og de over 60 år har fått tilbud om gavepensjon.

Tidligere har det blitt kjent at også Elin LudvigsenLinn Wiik og Robert Henriksen forlater TV 2-nyhetene. I tillegg har underholdningsprofiler som Øyvind Mund og Kjersti Bergesen tatt henholdsvis sluttpakke og gavepensjon.

Les mer: Nyhetsanker gir seg i TV 2: - Det har vært noen krevende uker

Også bak kulissene forsvinner det TV 2-topper nå. Som Kampanje tidligere har skrevet har både sjef for innholdsstrategi, Jarle Nakken, og direktør for mediateknologi og infrastruktur, Ådne Høiland, tatt sluttpakke.

Les også: Slutter i TV 2 etter ni år: - Tøft å forlate gode kollegaer og venner