Det melder TV 2.

«Føkkings Fladseth» ble under TV 2s høstlansering i august presentert som en ny humorserie fra TV 2 med komiker Henrik Fladseth i hovedrollen. I serien møter TV-seerne Komiker-Henrik, som har innsett at det er blitt for mye reklame og reality de siste årene. Nå ønsker han å fremstå som mer kredibel, men klassereisen mislykkes.

Les også: TV 2 dropper ny God kveld Norge-avtale: - Dramatisk dag

Nå er imidlertid serien skrotet av kanalen. «Føkkings Fladseth» fikk én sesong hos TV 2.

- En meget trist dag. TV 2 har bestemt seg for å ikke lage mer av serien. Hadde veldig troen på fortsettelsen, så utrolig kjipt. Takk for alle gode tilbakemeldinger, skriver Fladseth på Instagram.

Til TV 2 bekrefter pressesjef i kanalen, Jan-Petter Dahl, at de velger å ikke gå videre med serien som 12. januar i år vant i kategorien for beste humordrama på Humorprisen.

- Vi er veldig stolte av serien og det var utrolig moro at den vant humorprisen for beste humordrama, sier Dahl og legger til:

- Så er det alltid mange ulike serier som skal vurderes til enhver tid, og akkurat nå hadde vi ikke mulighet til å gå videre med denne. Henrik er en sterk humorprofil som vi håper å jobbe mer med fremover, sier Dahl til TV 2.

Les også: Kevin Vågenes vant publikumspris på Humorprisen