Den ferske samarbeidsavtalen innebærer at PR-byrået Goodwill skal bistå managementselskapet Seriøst Firma med generelt PR- og kommunikasjonsarbeid. I retur vil Seriøst Firma bistå Goodwill med faglig rådgiving på relevante områder. 

- Vi trenger kommunikasjonsbistand på en rekke av våre større prosjekter, og erfaringen til Goodwill er gull verdt for oss, sier daglig leder i Seriøst Firma, Thomas Nyland.

Seriøst Firma er kjent som management for artister og komikere, men formidler også foredrag og workshops med fagfolk som har høy relevans for kommunikasjonsbransjen

­- Gjengen til Thomas er svært attraktiv for flere av våre oppdragsgivere. Spesielt folka som befinner seg skjæringspunktet mellom underholdning og fag er attraktive. Dette er profiler med både faglig integritet og glimt i øyet. Det kan man sjelden få nok av, sier Johannes Fjose Berg, som er seniorrådgiver i Goodwill Strategi og Kommunikasjon.

Lanserer fagseminar for PR-bransjen
Første felles prosjekt for de ferske samarbeidspartnerne, blir realiseringen og gjennomføringen av Shoreditch-seminaret, som er en fagsamling for PR- og kommunikasjonsfolk.

- Det er kanskje en litt utfordrende tid å etablere noe slikt som dette, men kanskje er det nettopp derfor vi skal gjøre det nå, sier Fjose Berg, som fikk ideen til Shoreditch-seminaret for over ti år siden, da han fremdeles arbeidet i Trigger.

- Dette skal være faglig nyttig, og når du kommer på jobb mandagen etter seminaret skal du være en dyktigere kommunikasjonssjef, kommunikasjonsrådgiver eller markedssjef. Vi har fått med noen av de skarpeste folka vi vet om, og flere vil det bli.

Les mer: Seminargründer selger seg ut av Washington - PR-byrået Hill & Knowlton tar over  

 Temaet for årets seminar er hvordan mediene og kommunikasjonsbransjen vil endre seg i årene som kommer. Og hva dette betyr for kommunikasjonsledere og -rådgivere i praksis.

På listen over bidragsytere til Shoreditch-seminaret, finner vi blant andre daglig leder i Morgenstern Camilla Kim Kielland, NRK Beta-journalist Eirik Solheim, Marketing & Associate Director i Kantar Ingvar Sandvik, og Ken André Ottesen - kjent bak Instagram- og humorfenomenet «BAdesKen»

- Ken André er for nok mest kjent som humoristen bak BAdesKen, men til grunn for humoren ligger det en drivende dyktig mediemann. Ottesen har vunnet hundrevis av priser for sitt avisarbeid, og er ekspert i hvordan man kommuniserer for å få oppmerksomhet. Med erfaring som både redaktør og journalist i VG og en rekke andre aviser er Ken André perfekt til å bekle flere roller på et seminar som dette, sier Nyland.

Hopper inn i PR-bransjen
Mandag annonserte Maren Lundby at hun legger opp som landslagshopper. I dag ble det kjent at hun hopper videre til PR-byrået Goodwill og skal bidra under Shoreditch-seminaret i London til våre. 

- PR og kommunikasjon er fascinerende fagfelt. Håndtering av media har være en stor del av karrieren min helt i siden tenårene, og jeg har erfart og lært mye gjennom mitt liv som toppidrettsutøver.  Jeg gleder meg veldig til å dele mine erfaringer på Shoreditch-seminaret, sier Maren Lundby til Kampanje.

Fjose Berg i Goodwill, er glad for at Lundby tar sats med Shoreditch-seminaret.

- Vi er veldig glade for at hun hopper videre med oss. Maren har opplevd alle sider ved å være en unik pioneer for kvinneidrett, og har helt siden hun var tenåring måtte forholde seg til media på godt og vondt. Vi gleder oss til å få hennes perspektiver på hvordan media fungerer, hvordan hun selv har brukt - og blitt brukt av media. Og ikke minst hvordan hun ser for seg at denne utviklingen vil fortsette i fremtiden.