For andre gang på kort tid går Europris på luften med en ny kampanje. I midten av april var det personlige bursdagshilsener på agendaen – nå har man hentet «søt» rojal inspirasjon.

- Vi i Europris skal utvilsomt være nummer én destinasjonen for godteri, sjokolade og snacks. Med denne filmen vil vi understreke dette på en personlig og leken måte som vi tror medlemmene våre i kundeklubben vil sette pris på. Vi har tro på at denne formen for kommunikasjon vil være fin for å bygge relasjonen mellom kundene våre og Europris enda sterkere som en raus aktør i tillegg til å levere lave priser, sier markedssjef i Europris, Per Gustav Barth-Hansen.

Inspirert av Kongens nyttårstale serverer Europris en personlig hilsen fra Kongen av «Knallgodtland». Det er Kringle Film som står bak idé og produksjon.

- Dette er andre gang vi jobber med Europris sammen med Seen, om personaliserte filmer, sier regissør Even Husby Grødahl hos Kringle.

- Det er en jovial gjeng som er åpen for artige ideer. Denne gangen fikk vi lage en fantasiverden der kongen av Knallgodtland taler direkte til hver enkelt innbygger. Kombinasjonen av personalisering og humor, pakket inn i en høytidelig ramme, gir mottakeren en ekstra spesiell opplevelse. Det er ikke hver dag man får en personlig hilsen fra en konge, fortsetter Husby Grødahl.

Seen sto også bak de personlige hilsener i Europris sin bursdagskampanje.

- Europris leverer på høyeste nivå - igjen. Dette er en kampanje vi tror vil treffe godt og som utnytter mulighetene i data-drevet video, sier Martin Nerstad, administrerende direktør i Seen.

Se reklamefilmen her: