Etter snart tre år som produktleder og ansvarlig for vekst i Unfold, blir Greg Lusk daglig leder i produktutviklingsselskapet som er en del av The North Alliance (NoA). Engelskmannen gründet og bygde opp Liveforce før han fant veien til Unfold og har tidligere vært partner i JCP, hvor han jobbet i åtte år.

- Å få muligheten til å videreutvikle et selskap som Unfold er kjempespennende, sier Lusk.

Han forteller at de nå er på jakt etter «nøkkelpersoner» til strategiske roller.

- Så er det jo en fantastisk gjeng i Unfold og jeg gleder meg til å jobbe med å videreutvikle oss, bygge ny kompetanse og ikke minst dyrke den fantastiske kulturen, sier Lusk.

Avtroppende sjef i Unfold, Egil Stene-Johansen, var med å grunnlegge selskapet i 2010 sammen med en gruppe utbrytere fra Try Apt. Han har drevet Unfold fra å være et design- og teknologiselskap, til å jobbe med strategisk rådgivning, forretningsutvikling, konseptutvikling, branding, teknisk utvikling og integrasjoner.

Unfold har vært med på å lansere merkevarer og selskaper som Vibbo for Obos, flyselskapet Flyr og nylig Steddy for Mestergruppen. I 2021 ble Unfold en del av NoA, som Stene-Johansen nå får en sentral posisjon i.

- Det har vært en fantastisk reise med Unfold hvor vi virkelig har vært med å definere digital produktutvikling og selskapsutvikling sammen med kundene våre, i et tiår med store digitale omstillinger. De siste årene har vi jobbet stadig tettere med andre selskaper i NoA og ser hvor bra vi kan levere når vi setter sammen et team på tvers av selskapene, sier Stene-Johansen og fortsetter:

- Nå skal jeg fokusere på å realisere samarbeidsprosjekter på tvers av selskapene, og jeg gleder meg til å være med å løfte NoA til neste nivå. Jeg er veldig glad for at det er akkurat Greg som tar over, han har råskapen som skal til, mye erfaring og høy fart, og jeg gleder meg til å se Unfold utvikle seg videre

Her er alle regnskapstallene for Unfold. Alle tall i MNOK.

Unfold 2022 2021 Endring i &
Omsetning 76,8 63,0 + 21,9
Driftsresultat 13,8 16,2 -
Resultat før skatt 13,8 16,2 -