På slutten av fjoråret meldte Kampanje om at reklamebyrået Hausmann gikk konkurs, og at M51 Marketing kjøpte merkenavnet og retten til å tre inn i avtalene til reklamebyrået.  Flere av Hausmanns kunder signaliserte samtidig at de ikke ville bli med videre til M51 og blant dem var Glasmagasinet som så seg nødt til å lete etter et nytt reklamebyrå.

I en pressemelding heter det at Glasmagasinet etter en byråkonkurranse har valgt seg Fuel som nytt reklamebyrå.

- Vi valgte Fuel som byrå fordi vi lar oss inspirere av den helhetlige, ungdommelige kommunikasjonen deres. I Fuels produksjoner ser vi kundeforståelse og kvalitet samtidig som de klarer å håndtere både store og små utfordringer med fokus på en behagelig handleopplevelse, sier senterleder i Glasmagasinet, Anja Løvåsen.

Fuel har flere kjøpesentre på kundelisten som KLP-eide Fornebu -S, men jobber også med Bama, Ringnes, Mills, Kreftforeningen, Salma og Diplom-Is.

Seniorrådgiver og partner hos Fuel Reklamebyrå, Benedicte Unhjem Johansen forteller at de jublet da de fikk beskjed om at de blir Glasmagasinets nye reklamebyrå og at de dermed kan fortsette med samarbeidet som allerede har startet opp. 

- Vi gleder oss til å jobbe videre med den sterke merkevaren Glasmagasinet er og å fortsette å utvikle godt innhold som skaper resultater. Vi er svært takknemlige for tilliten Glasmagasinet viser oss når de nå har valgt oss som sitt nye byrå, sier Johansen.